Osallistu Kilpailuun –

voita mahtava palkinto!

Tiedätkö, mitä lemmikkisi puuhaa kylpyhuoneessasi?

Tiesitkö, että kaikki lemmikit* pitävät leikkimisestä IDOn kylpyhuoneissa?
Mahtava kilpailumme alkaa 20. maaliskuuta, jolloin voit voittaa 2000€ :lla uusia IDO –kylpyhuonekalusteita kylpyhuoneeseesi. Pidä silmällä Facebook-sivuamme! Voimme paljastaa yhden asian – tämä kilpailu liittyy sinun lemmikkiisi kotisi kylpyhuoneessa.

* Kysely toteutettiin lemmikeille IDOn pääkonttorilla.

Kilpailuaika 20.3.-2.4.2023

IDO valokuvakilpailun osallistumissäännöt

1. Yleistietoa ja kampanjan järjestäjä

1.1. IDOn valokuvakilpailussa IDOn Facebook-sivulla olevaan julkaisuun on mahdollista julkaista kuva omasta lemmikistä kylpyhuoneessa. Kilpailun voittaja ratkaistaan arpomalla. Kuvan julkaisseet osallistuvat automaattisesti kilpailun yhteydessä järjestettävään arvontaan (arvonnasta käytetään jäljempänä yhteisnimitystä ”kilpailu”, ja kuvien julkaisseista nimitystä ”osallistujat”). Kilpailun järjestää Geberit Oy (”Geberit”), ja tekee sitä tunnetuksi verkkosivuillaan ja sosiaalisen median kanavillaan. Yhteystiedot: Geberit Oy, Lumijälki 2, 01740 Vantaa, kampanjat.fi@geberit.com.

1.2. Geberit Oy:n oikeudelliset tiedot ovat nähtävissä kokonaisuudessaan osoitteessa www.geberit.fi.

2. Kelpoisuus

2.1. Osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Osallistujia voivat olla 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, jotka asuvat Suomessa. Kampanjaan eivät voi osallistua Geberit-konsernin työntekijät tai heidän perheenjäsenensä.

2.2 Kilpailu-aika on 15.3.2023–30.3.2023???. Osallistuminen on mahdollista ainoastaan tänä aikana.

3. Menettely

3.1. Osallistujat osallistuvat kilpailuun julkaisemalla kuvan lemmikistään kylpyhuoneessa IDOn Facebook-tilin kilpailujulkaisuun kilpailuajan sisällä. Kilpailun voittaja arvotaan satunnaistyökalulla kilpailuajan päättymisen jälkeen ja voittajaan otetaan yhteyttä Facebookin kautta. Voittajaa pyydetään ilmoittamaan yhteystiedot ja postiosoite palkinnon toimittamista varten.

4. Palkinto

4.1. Palkintona on enintään 2000 euron arvosta IDOn tuotteita. Arvon määrityksessä käytetään voimassa olevia arvonlisäverollisia suositushintoja. Voittaja voi itse valita haluamansa tuotteet IDOn voimassa olevasta tuotevalikoimasta. Yhteenlaskettu arvonlisäverollinen suositushintojen yhteenlaskettu summa ei saa ylittää 2000 euroa.

4.2. Palkintoa ei voida maksaa rahana eikä vaihtaa. Palkinto ei ole siirrettävissä. Palkinto on lunastettava 31.12.2023 mennessä.

4.3. Voittaja ilmoittaa tuotevalintansa Geberitille ja Geberit lähettää palkinnon postitse. Jos palkintoa ei voida toimittaa tai voittaja ei vastaa kuljetusyhtiön toimitusilmoitukseen, voittaja menettää oikeutensa palkintoon. Geberitillä ei ole velvollisuutta tehdä lisäselvityksiä voittajan tavoittamiseksi.

5. Sosiaalinen media Geberit ilmoittaa voittajan tiedon (etunimen ja asuinpaikan) sosiaalisen median kanavissaan.

6. Kilpailun varhainen päättäminen ja osallistujien poissulkeminen

6.1. Geberit pidättää oikeuden perua tai lopettaa kampanja milloin tahansa ilmoittamatta siitä etukäteen ja kertomatta syytä. Tämä koskee erityisesti tilanteita, joissa asianmukaista toteutusta ei voida teknisistä tai oikeudellisista syistä taata. Osallistujilla ei tällöin ole oikeutta vaatia Geberitiltä vahingonkorvausta.

6.2. Geberit pidättää oikeuden estää henkilöitä osallistumasta kampanjaan esimerkiksi, jos he eivät noudata osallistumissääntöjä.

6.3. Geberit pidättää oikeuden muuttaa osallistumissääntöjä sekä pidentää tai lyhentää kampanja-aikaa, jos siihen on objektiivisia syitä ja muutos on oikeasuhteinen. Geberit sitoutuu ilmoittamaan tähän kampanjaan liittyvistä uusista säännöistä ja ehdoista.

7. Tietosuoja

7.1. Geberit kerää, säilyttää ja käsittelee voittajan henkilötietoja palkinnon toimittamista varten.

7.2 Kampanjaan osallistumalla osallistujat hyväksyvät henkilötietojensa käsittelyn Geberitin tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Edellä mainitun käsittelyn oikeusperusta on osallistujan GDPR-tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukainen suostumus sekä voittotilanteessa asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukainen sopimuksen täytäntöönpano. Osallistujat voivat milloin tahansa perua suostumuksensa lähettämällä viestin Geberitille. Geberit Oy:lle viestin voi lähettää käyttäen kohdassa 1 mainittuja yhteystietoja. Suostumuksen peruminen ei vaikuta sellaisen käsittelyn laillisuuteen, joka on tapahtunut suostumuksen perusteella ennen suostumuksen peruutusta. Kampanjaan ei enää voi osallistua suostumuksen perumisen jälkeen.

7.3. Henkilötiedot poistetaan, kun niitä ei enää tarvita mainittuun tarkoitukseen.

7.4. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä on tietosuojalausekkeissamme. Geberit Oy:n tietosuojalauseke on nähtävissä osoitteessa www.geberit.fi.

8. Muuta

8.1. Jos yksi tai useampi näistä ehdoista osoittautuu tai muuttuu kokonaan tai osittain oikeudellisesti pätemättömäksi, se ei vaikuta muiden ehtojen pätevyyteen, tai lisäksi sovelletaan asianmukaista lainsäädäntöä.

8.2. Kampanjaan osallistumalla osallistujat hyväksyvät osallistumissäännöt.