Uudet Rimfree-wc:t IDOlta

 

Omaa aikaa viikonloppuusi  

Ovatko viikonloppusi toisen perään pelkkiä kotitöitä ja siivoamista, loputtomiin? Nyt voit saada lisää omaa aikaa viikonloppuusi, koska huuhtelukaulukseton Rimfree® -muotoilu nopeuttaa wc:n-siivousta! Ei enää huuhtelukaulusta, ei enää lika- ja bakteeripesiä. Puhdistus on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Saat kotitöiden sijaan omaa aikaa. Rimfree®  uuden sukupolven helposti puhdistettavat wc-istuimet IDOlta. 

 

Rimfree® wc:iden edut:

  • Ei huuhtelukaulusta, jossa lika ja bakteerit voivat piileksiä
  • Nopeampi ja tehokkaampi wc-kulhon puhdistus 
  • Sileä- ja helposti puhdistuva IDO Smart -lasite standardina
  • Vettä säästävä huuhtelu, 4 ja 2 litraa
  • 30% alhaisempi vedenkulutus, kuin perinteisillä wc-malleilla
  • Hygieenisempi wc-istuin, kuin perinteiset huuhtelukaulukselliset wc-istuimet 
  • WC-istuinkansi helposti irrotettavalla Quick Release -toiminnolla

 

Hygienian uusi standardi  

Perinteisiä wc-istuimia on lähes mahdotonta pitää täysin puhtaina wc-kulhon sisäpuolella olevan huuhtelukauluksen vuoksi. Rimfree® -muotoilu on ratkaissut ongelman nerokkaasti, sillä huuhtelukaulukseton muotoilu ei jätä mitään sijaa bakteeri- ja likapesille.

Innovatiivinen Rimfree® -muotoilu ja -huuhtelu ovat tuoneet wc-hygienian uudelle tasolle. Nyt wc-istuin on siisti yhdellä pyyhkäisyllä, ja voit käyttää säästyneen siivousajan itseesi. 

 

Uudista WC:si

IDOn helposti puhdistettavat Rimfree® -wc-istuimet sisältävät monia etuja. Mallistosta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen wc-tilaan. Voit valita seinä- tai lattiakiinnitteisen wc-istuimen, sekä vaihtoehtoisesti modernin-, sulavalinjaisen-, pyöreän tai kulmikkaan mallin. Mallistoissa on valinnan varaa: kaikki IDO Glow -sarjan wc-istuimet ovat huuhtelukauluksettomia Rimfree -malleja ja lisäksi  huuhtelukaulukseton ratkaisu löytyy myös IDO it! ja Pozzi Ginori -seinä-wc-istuimista. Lue lisää Suomessa, Tammisaaren tehtaallamme valmistetusta IDO Glow -mallistosta täältä