Uudet Rimfree-wc:t IDOlta

Omaa aikaa viikonloppuusi  

Ovatko viikonloppusi toisen perään pelkkiä kotitöitä ja siivoamista, loputtomiin? Nyt voit saada lisää omaa aikaa viikonloppuusi, koska Rimfree® nopeuttaa wc-siivousta! Rimfree®  uuden sukupolven helposti puhdistettavat wc-istuimet IDOlta. Ei enää huuhtelukaulusta, ei enää lika- ja bakteeripesiä. Puhdistus on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Saat kotitöiden sijaan omaa aikaa. 

Miksi valita Rimfree®?

Me IDOlla tiedämme, että wc-istuin valitaan usein toimintojen tai muotoilun perusteella. IDO-Rimfree®-wc:t ovat sekä käytännöllisiä, että tyylikkäitä. Rimfree®-wc:t ovat helppoja puhdistaa ja kun voimakkaita puhdistusaineita ei enää tarvita, vettä säästyy ja myös ympäristö kiittää - hygieniasta tinkimättä.  

Uudista WC:si   

IDOn helposti puhdistettavat Rimfree®-istuimet sisältävät monia etuja. Mallistossa on sopiva vaihtoehto jokaiseen wc-tilaan. Voit valita seinä- tai lattiakiinnitteisen, modernin, sulavalinjaisen, pyöreän tai kulmikkaan mallin. Mallistoissa on valinnan varaakaikki IDO Glow -sarjan wc-istuimet ovat huuhtelukauluksettomia Rimfree malleja ja lisäksi ratkaisu löytyy IDO it! ja Pozzi Ginori -seinä-wc-istuimista. Lue lisää Suomessa, Tammisaaren tehtaallamme valmistetusta IDO Glow -mallistosta täältä

Hygienian uusi standardi  

Tavallisia wc-istuimia on lähes mahdotonta pitää täysin puhtaina wc-kulhon sisäpuolella olevan huuhtelukauluksen vuoksi. Rimfree® on ratkaissut ongelman nerokkaasti eikä jätä mitään sijaa bakteeri- ja likapesille. Innovatiivinen Rimfree®-muotoilu ja -huuhtelu ovat tuoneet wc-hygienian uudelle tasolle. Nyt wc-istuin on siisti yhdellä pyyhkäisyllä, ja voit antaa säästyneen ajan itsellesi.