Tuo tyyliä kylpyhuoneeseen IDOn Eleganteilla pesualtailla

 

Pesualtaalla on mahdollista luoda vau-efekti kylpyhuoneeseen. Tämän päivän kattava valikoima eri muotoisia ja tyylisiä pesuallasvaihtoehtoja, joilla voi leikitellä monipuolisilla materiaaleilla ja sävyillä, tekevät uuden pesualtaan hankinnasta entistä helpompaa. Toisaalta kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot, voivat myös tuottaa vaikeuksia sopivaa allasta valittaessa. Olemme koonneet tähän muutamia oleellisimpia asioita, jotka olisi hyvä huomioida, kun suunnittelet uuden pesualtaan hankintaa:

  • Kuinka paljon tilaa sinulla on käytössä pesualtaalle? Haluaisitko mieluummin pienen seinäkiinnitteisen pesualtaan, vai onko tilaan mahdollista asentaa kaksoispesuallas?
  • Kuinka helppoa altaan siivouksen tulisi olla? Etsitkö alakaappiin integroitua mallia, jossa lika ei pääsee piiloutumaan altaan kulmien taakse vai etsitkö mieluummin tasoon liimatun malja-altaan?
  • Minkä tyylinen sen pitäisi olla? Haluatko pesualtaan sulautuvan tasoon siten, ettei se näytä vievän lainkaan erillistä tilaa? Vai pidätkö enemmän tavallisesta poikkeavasta tyylistä?
  • Miten toimiva tulisi pesualtaan paikan olla? Haluaisitko sen alle säilytystilaa kylpyhuonetarvikkeille? Vai pidätkö mieluummin pelkistetystä pesualtaasta?

 

IDO -pesualtaat: sopivat jokaiseen kylpyhuoneeseen

Mikään ei vedä vertoja kauniille kylpyhuoneelle, jossa voit virkistäytyä ja pestä pois raskaan päivän pölyt – on kuitenkin yksi asia, jolla voit saavuttaa lähes yhtä raikkaan kylpytilan, ja se on lisäämällä uusi, esteettisesti miellyttävä pesuallas nykyiseen kylpyhuoneeseen. Kattavasta IDO-pesuallasmallistosta, löydät varmasti sopivan vaihtoehdon erimallisiin kylpyhuoneisiin – minkä tyylinen se sitten onkaan. Suunnittelet sitten täydellistä kylpyhuoneremonttia, tai pienempää uudistusta ja pesualtaan vaihtoa, valikoimistamme löydät varmasti omasi, jolla uudistaa kylpyhuoneesi.

Kauniit Elegant-tasoaltaat, IDO Glow -pesualtaat, sekä muut pesuallasmallimme sisältävät erilaisia vaihtoehtoja, joista löydät varmasti juuri sinun kylpyhuoneeseesi sopivan kuvankauniin yksilön. Käytetäänpä hetki eri vaihtoehtojen kartoittamiseen, jotta valinnasta tulee juuri sinulle sopiva.

Katso kaikki IDO -kylpyhuonesarjat

Tyyliä ja yksinkertaista eleganttia Elegant -pesualtailla

Virtaviivaisesti muotoillut Elegant -pesualtaat tarjoavat modernin ja ajattoman ilmeen kylpyhuoneeseesi. Elegantin ohut- keraaminen tasoallas tuo tilaan keveyttä ja tyyliä. Altaan ympärillä on paljon laskutilaa henkilökohtaisille tarvikkeille ja tuotteille. Yhdessä minimalistisen Elegant -kaapiston kanssa, kylpyhuoneen ilme pysyy yksinkertaisen minimalistisena ja modernina.

Elegant tasoallasta ja kaapistoa saa kahdessa eri syvyydessä, jolloin sarja sopii myös pieneenkin kylpyhuoneeseen. Suurempaan kylpytilaan voi valita pesualtaan kahdella hanareiällä. Laadukas IDO Smart -lasite tekee pesualtaasta helposti puhdistettavan ja altaan korotettu takareuna estää mahdollisten vesiroiskeiden valumisen altaan ulkopuolelle. 

Ajaton ilme kylpyhuoneeseen

IDO Glow -pesualtailla

IDO Glow -sarja on täynnä elegantteja ja klassisia, helposti puhdistettavia pesualtaita, jotka kaunistavat jokaisen kylpyhuoneen riippumatta tyylistä tai sisustuksesta. Sarjan ajaton muotoilu on kehitetty vastaamaan asiakkaidemme toiveita kahdessa eri muodossa; pyöristettynä ja nelikulmaisena, koosta 40 cm aina 90 cm asti – tehden niistä ainutlaatuisia erityisesti pieniin ja suuriin kylpyhuoneisiin. Sarjan muita merkittäviä etuja ovat kaikissa pesualtaissa vakiona oleva Smart-lasitus, johon lika ja kalkki eivät pääse tarttumaan. 

Jos etsit muutakin, kuin pelkästään eleganttia ja helposti puhdistettavaa pesuallasta,IDO Glow -sarjaa on saatavana myös kattavana allaskaappipaketti-ratkaisuna. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, ettet saa ainoastaan pesuallasta vaan kokonaisen kaapisto- ja pesuallasratkaisun samassa paketissa. Tarjotaksemme sinulle vieläkin laajemman suunnittelun vapauden, olemme kehittäneet osaan IDO Glow -pesualtaita mahdollisuuden yhdistää niitä meidän joustavimpaan kylpyhuonekalustesarjaan; IDO Elegant, jotta voisit luoda kylpyhuoneestasi vieläkin yksilöllisemmän ratkaisun. 

 

 

 

 

Tuo ripaus ylellisyyttä kylpyhuoneeseesi  IDO Glow

Kylpyhuoneen muuttaminen elegantiksi muotoilun näyttämöksi on nyt mahdollista. IDO Glow -sarja on kehitetty erityisesti kuluttajille, joilla on silmää yksityiskohdille ja jotka haluavat muotoilulta jotain ekstraa. Tyylitelty ja yksinkertainen muotoilu tuo vaivattoman ja hienostuneen tunteen Glow -sarjan pesualtaisiin, jotka ovat samalla sekä virtaviivaisia että kauniin moderneja.

IDO Glow -sarjan pesualtaat on pinnoitettu IDO Smart-lasitteella. Pehmeät ja pyöristetyt pesualtaan muodot antavat kevyen, modernin ilmeen pesuhuoneelle, ovat helposti puhdistettavia, eikä niissä ole teräviä ja monimutkaisia kulmia, joissa pöly ja lika voisivat piileksiä.