INSPIRAATIOTA UUTEEN KYLPYHUONEESEESI

Kylpyhuoneesta kodin sydän

Uskomme, että kylpyhuone on yksi kodin käytetyimmistä tiloista. Se on paikka, jossa on tilaa rauhoittumiselle, unelmille, arjelle ja kaikille elämän pienille ja suurille hetkille. Uskomme myös, että arjen toimintojen tulee olla helposti hallittavissa - siksi suunnittelemme kylpyhuonekalusteita, jotka ovat hygieenisiä ja helposti puhdistettavia. Kun valitset IDOn, valitset pohjoismaisen designin. Luotettava, kestävä ja puhdas muotoilu, joka on luonnon inspiroima.

Löydä inspiraatio uuteen kylpyhuoneeseesi ja hanki vinkkejä ja esimerkkejä siitä, miten pääset parhaiten alkuun sisustuksen värien ja muiden materiaalien valinnassa.

Kylpyhuoneessasi sinä päätät!

Kylpyhuoneessa tulee olla tilaa kaikille käyttäjille, nuorille, vanhoille, yksin oleville tai pariskunnille. Tutustu alla oleviin tarinoihin ja ota selvää, mitä yhteistä on koiralla, joogalla, taaperolla ja vanhemmalla herrasmiehellä.

 

Jooga vai suklaa? - Mikä on sinun salainen nautintosi kylpyhuoneessa? Katso koko tarina ja löydä inspiraatio uuteen kylpyhuoneeseesi.

 

Tiedätkö, kuka teillä hallitsee kylpyhuonetta, kun olet poissa? Anna koirallesi juuri sellainen kylpyhuone, jonka se ansaitsee.

 

Elämä on täynnä suuria valintoja - joihin hypätään toisinaan pää edellä! Haluamme auttaa sinua löytämään oikeat tuotteet ja inspiraation kylpyhuoneeseesi, joilla vakuutat kaikki sanomaan TAHDON! Aina voi tarvittaessa pyytää apua muilta, eikö vain!

 

Kuka sanoo, ettei elämän suuria voittoja ja huippuhetkiä voisi juhlia kylpyhuoneessa? Katso miten pieni sankarimme onnistui ihan itse wc-käynnillä, ja löydä samalla inspiraatio tulevaan kylpyhuoneeseesi.

Etsitkö lisää inspiraatiota?

Pienet yksityiskohdat ovat niitä, jotka tekevät kylpyhuoneesta persoonallisen. Se, millaisen saippuan tai tuoksun valitset, kertoo jotain siitä, kuka olet ja mitä haluat, aivan kuten kylpyhuonekalusteiden, seinien ja materiaalien värit ja kuosit tekevät.

Laajaan artikkeliarkistoomme olemme koonneet vinkkejä väri-, materiaali-, sisustus- ja tuotevalintoja varten, joista voit löytää uusia ideoita ja oivaltavia kokonaisuuksia, kun harkitset tai suunnittelet uutta kylpyhuonetta.

Tutustu blogiimme tästä

Etsitkö uutta kylpyhuonetta?

Ja onko sinulla vaikeuksia valita uuden kylpyhuoneen väriä ja tyyliä? Olemme koonneet avuksesi suuren valikoiman kylpyhuonekuvia, joista löydät inspiraatiota sisustukseen kylpyhuoneesi koosta riippumatta.

Tutustu kuvagalleriaamme ja inspiroidu erilaisista kylpyhuonemiljöistä ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Tutustu inspiroivaan kuvagalleriaamme tästä

Remontoitko kylpyhuonetta?

Tiedämme sen, että remonttia tai uutta kylpyhuonetta suunniteltaessa on paljon ajateltavaa ja muistettavaa, ja siksi olemme koonneet yhteen ajatuksia ja vinkkejä sopivien tuotteiden ja sisustustyylin löytämiseksi.

Tutustu kylpyhuoneen suunnittelu -sivuihimme tästä