Kylpyhuonekalusteet - tärkeä osa kylpyhuonettasi

 

Kylpyhuone on tila, jonka käytännöllisyys saattaa unohtua, kun suunnitellaan uutta – se voidaan kuitenkin helposti muuttaa tavallisesta kylpyhuoneesta, oikeaksi hyvinvoinnin keitaaksi kätevillä, eleganteilla ja tyylikkäillä kylpyhuonekalusteilla. Ennen kuin aloitat täydellisen kylpyhuoneremontin, esittelemme muutaman vinkin, joiden avulla voit suunnitella entistä toimivamman kokonaisuuden.

 

Sisustustyylit: Kylpyhuonekalusteet

Viimeisimmän * Maximum Performance -kylpyhuonetutkimuksen mukaan, vietämme keskimäärin 30 minuuttia päivästä kylpyhuoneessa – tai voisi sanoa jopa kahdeksan päivää vuodessa! Se on merkittävä syy varmistaa, että kylpyhuoneesi vastaa omia tarpeitasi – sekä käytännöllisyyden että ulkonäön puitteissa. Ohessa muutama asia, jotka sinun olisi hyvä muistaa uutta kylpyhuonetta suunniteltaessa:

  • Minkälaisen kylpyhuoneen olet luomassa? Onko kyseessä tilava Master-kylpyhuone vain sinulle, selkeä vieraskylpyhuone vain käytännöllinen kylpytila koko perheelle?
  • Minkä tyylisen kylpyhuoneen sinä haluat? Haluaisitko näyttävät kylpyhuonekalusteet, jotka jättävät lähtemättömän vaikutuksen vieraisiisi, vai toivoisitko yksinkertaista mutta eleganttia tyyliä?
  • Kuinka tärkeää korkea hygienia ja siivouksen helppous ovat sinulle? Haluaisitko tasojen ja pintojen olevan suuria vai pieniä? Tarvitsetko tilaa enemmän, kuin yhdelle henkilölle?
  • Kuinka toiminnallinen kylpyhuoneen tulee olla? Tarvitsetko paljon säilytystilaa?

 

Pohditaan eri vaihtoehtoja, jotta voit kalustaa kylpyhuoneesi parhaalla mahdollisella tavalla – eli räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi.

IDO Kylpyhuonesarjat – suunnittele täydellinen kylpyhuone, joka kestää vuosia

IDOn kylpyhuonesarjat on valikoima erilaisia kylpyhuoneen kalusteratkaisuja, joissa muodot ja toiminnallisuus yhdistyvät. Muotoilun juuret ovat yksinkertaisessa ja elegantissa pohjoismaisessa tyylissä ja se kattaa monipuolisia säilytysratkaisuja kylpyhuonekalusteissa. Laatu ja helposti puhtaana pidettävä muotokieli varmistavat, että nautit kylpyhuoneestasi vuosia.

Unelmien kylpyhuoneen rakentaminen voi olla hankalaa, varsinkin silloin, kun pohditaan kokonaisvaltaisia ja välttämättömiä käytännön asioita. IDOn joustavat kalustesarjat kuitenkin mahdollistavat juuri sinun tarpeisiisi sopivan kylpyhuoneratkaisun suunnittelun. IDO kylpyhuonekalusteissa on vaihtoehtoja erityylisiin kylpytiloihin. Siihen kuuluu jopa 168 kylpyhuonekalustevaihtoehtoa, joista voi suunnitella erityylisiä kylpyhuonekokonaisuuksia, mukaan lukien lukuisat muotovaihtoehdot, koot ja värit, joita voi joko sovittaa yhteen tai vaikka sekoittaa keskenään.

Tutustu IDO -kylpyhuonekalusteiden maailmaan  

IDOn korkeat kaapit – loppuun asti mietittyjä säilytysratkaisuja

Korkean kaapin valinta on tehokas tapa tuoda lisätilaa kylpyhuoneeseen. Sen sijaan että kylpyhuoneessa olisi tilava mutta käyttämätön tyhjä seinä, kätevän ratkaisun kylpyhuoneeseen tuo korkea kaappi, joka lisää säilytystilaa pyyhkeille, wc-paperille ja muille kylpyhuonetarvikkeille. Korkea kaappi on helppo tapa yhdistää perheenjäsenten erilaisia säilytystarpeita. 

IDOn korkeat kaapit eivät pelkästään tuo lisää säilytystilaa, vaan ne myös pitävät kylpyhuonetavarat kauniissa järjestyksessä, kätevissä säilytysratkaisuissa kaapin oven takana. Ovien Soft-close -toiminto antaa kaapistoille pehmeän ja viimeistellyn tunteen. Kätevillä lisävarusteilla kuten integroitavalla pistorasialla saat käyttöösi hiustenkuivaajan, sähköhammasharjat ja partakoneen.

IDO Elegant -allaskaapit

Vaikka korkeiden kaappien tuomaa säilytystilaa on vaikea kiistää, yksi varmimmista kylpyhuoneen ilmettä muuttavista ratkaisuista ja säilytystilaa tuovista kalusteista on pesualtaan alle sijoitettava alakaappi. IDOn allaskaappeja ovilla ja laatikoita on saatavilla useita eri kokoja. Valikoimaan kuuluu erilaisia allaskaappivaihtoehtoja, jotka sopivat sekä IDO Glow- että IDO Elegant -pesualtaisiin. Sukella monien pesuallasvaihtoehtojen valikoimaan, jotka on pinnoitettu IDO Smart-lasitteella, ja joissa ei ole ylivuotoaukkoa tai hanareikää, jonne bakteerit voisivat piiloutua. IDOn allaskaappien täysmittaiset, Soft-close-laatikot ja -ovet ovat äänettömiä sulkea, ne ja tuovat pitkäikäistä mukavuutta kylpyhuoneeseesi.

Allaskaapeista löytyy useita syvyyksiä ja leveyksiä kattamaan erikokoisten kylpyhuoneiden säilytystarpeita. Riippumatta siitä haluatko säilyttää pyyhkeet, henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet tai muut kylpyvälineet kylpyhuoneessasi, allaskaapit voidaan personoida juuri sinun säilytystarpeisiisi.

Tyylikkäät vedinmallit - pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät suuren vaikutuksen

 

Voit saada kylpyhuonekalusteesi näyttämään entistä tyylikkäämmiltä pienillä yksityiskohdilla. Jos haluat kokeilla jotain muuta, kuin klassista Push-open-toimintoa, hyvin valitut vedinmallit antavat kylpyhuonekalusteillesi uniikin ja yksilöllisen tyylin. IDOn vedinmalleista on saatavilla useita eri värejä ja muotoja, ja ne sopivat kaikkiin IDO Elegant kylpyhuonekalusteisiin, eli voit yhdistää vedinmalleja juuri niihin kalusteisiin, kuin haluat.

IDO Elegantin klassisen suorat ja kaartuvat vedinmallit näyttävät sen, ettei yksinkertainen ole koskaan tylsää! Lisäämällä vetimiä minimalistisiin, Pohjoismaisiin kaapistoihin, voit helposti muokata paitsi kalusteiden ulkonäköä, myös koko kylpyhuoneen tunnelmaa. Toisaalta, meidän universaalit tumman- ja vaaleanharmaat nahkavetimet tuovat juuri sopivasti kontrastia kaapistolle, lisäten monernin ja viimeistellyn ilmeen kylpyhuoneeseesi.

Juuri oikeankokoisia kylpyhuonekalusteita - ratkaisuja pieniin ja suurin kylpyhuoneisiin

IDO Elegant -kylpyhuonekalusteiden laaja valikoima tekee niistä juuri sopivan valinnan sekä pieniin että suuriin kylpyhuoneisiin. Jos kylpyhuoneesi on pienikokoinen, haluat todennäköisesti jokaisen kylpyhuoneen elementin olevan tarpeellinen ja hyvin toimiva, jotta tilasta saadaan riittävän avara hyvinvoinnin keskus. Toisaalta, jos olet sisustamassa suurikokoista kylpyhuonetta, vain taivas on rajana.

Pienen kylpyhuoneen sisustaminen voi olla haastavaa, kun pitää onnistua sijoittamaan rajalliseen tilaan kaikki tarpeellinen, kuin olisi rakentamassa jättimäistä sanaristikkoa – tämä tekee innovatiivisten ja joustavien kylpyhuonekalusteiden valmistamisesta tärkeämpää, kuin koskaan ennen! IDO Elegant -kylpyhuonekalusteet ovat todellisia käytännöllisyyden ihmeitä, joista voit helposti muokata persoonallisen kylpyhuoneratkaisun ja samalla minimoida esillä olevien tuotteiden määrän, voiden järjestää muut kylpyhuonetuotteet siististi tyylikkäisiin kaapistoihin.

Kylpyhuoneen säilytys - fiksuja oivalluksia ja pohjoismaista muotoilua 

Monet ihmiset säilyttävät erilaisia tavaroita kylpyhuoneessaan, mikä tekee kylpyhuoneen siivouksesta ja järjestämisestä toisinaan hankalaa. IDO Elegant -kylpyhuonekalusteissa on kaikelle oma paikkansa! Olemme tehneet kaikkemme, jotta sinulla olisi mahdollisimman paljon säilytystilaa käytössäsi, kun valitset meidän Pohjoismaiden innoittaman kylpyhuonekalustesarjan. Lisäksi, sinulla on aina helppo pääsy tarvitsemiisi tavaroihin – ilman, että niiden tulee olla aina näkyvillä. Meidän fiksut säilytysratkaisut takaavat sen, että tavarasi säilyvät siistissä järjestyksessä kauniiden kylpyhuonekalusteiden sisällä.

Kaikki IDO Elegant -kylpyhuonekalusteet toimitetaan koottuina ja yhdessä seinään kiinnitettävien kannakkeiden kanssa, valitset sitten minkä mallin tahansa. Tämän helpompaa ei voisi olla!