Uuden IDO Showerama 10 -malliston lähtökohtana on helppo asennus ja viimeistelty lopputulos. Aloita perinteisesti seinäprofiilin asennuksesta, jonka jälkeen kaikki on ajateltu uudestaan sinun eduksesi. Kaikissa malleissa on myös kätevät hienosäätömahdollisuudet sekä vaaka- että pystysuunnassa. Hienosäätö tehdään helposti seinäprofiilin ruuveja säätämällä.

 

UUSI PARANNELTU ASENNUSMENETELMÄ

Quick Installation on uusi, patenttia odottava asennusratkaisu, joka tekee asennuksesta entistäkin helpompaa ja nopeampaa. Paina lasiovi seinäkiskon varaan ja hienosäädä tarvittaessa. Lukitse rakennelma punaisesta painikkeesta ja suihkutilasi on valmis!

 

TILAAN KUIN TILAAN

Lähes jokainen kylpyhuone on erilainen. Siksi Showerama 10 -sarjan ovet voi säätää joko suoraan linjaan tai niin kuin tila vaatii. Joustavien säätömahdollisuuksien ansiosta nämä suihkuovet sopivat myös epäsymmetrisiin tiloihin.

 

KATSO ASENNUSVIDEO!

Vieläkö mietit? Katso miten nopeasti ja vaivattomasti Showerama 10 -tuotteiden asennus hoituu. Video puhuu puolestaan.TILAA SÄÄSTÄVIÄ RATKAISUJA

Showerama 10 -sarjan ovet avautuvat sekä ulos että sisäänpäin. Kun suihku ei ole käytössä, ovet voi kääntää seinää vasten. Näin teet kätevästi pikkuisen lisätilaa kylpyhuoneeseen.YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISET PUHDISTUSAINEET

Erityisesti suihkujen puhdistamiseen tarkoitettu IDO Showerclean on helppokäyttöinen tehoaine. Luonnonmateriaaleista valmistettu IDO Showerclean ei sisällä fosfaatteja.