Ajattoman tyylikäs IDO Elegant

 

Tyylejä tulee ja menee. Hyvä muotoilu sen sijaan on ikuista. IDO Elegant on sarja, jonka ajaton design sopii jokaiseen kylpyhuoneeseen. Tällä sivulla voit tutustua IDO Elegant -sarjan mallistoon ja kaikkiin sen fiksuihin yksityiskohtiin.  

 

LUO KYLPYHUONEESEEN ELEGANTTI TUNNELMA 

Jokaisella on se jokin huonekalu, josta emme hevillä luopuisi. Toiset esineet vain kestävät aikaa paremmin kuin toiset. Jostain syystä nautimme niiden ulkonäöstä päivästä toiseen, eikä pieninkään yksityiskohta käy vanhaksi ajan mittaan.

Kun uuden IDO Elegantin ensimmäisiä muotoja alettiin hahmotella, oli tavoite päivän selvä. Halusimme luoda modernin ja ajattoman sarjan, joka kunnioittaa yksinkertaisen minimalistisia ja tyylikkäitä muotoja. Ohut, keraaminen tasoallas tuo kylpyhuoneeseen kevyen ja elegantin tunnelman. Altaan ympärillä on paljon laskutilaa kylpyhuonetarvikkeillesi.

IDO Elegant -kalusteet ovat saatavilla kolmessa eri värissä. Valittavana on harmoninen valkoinen sekä kaksi uutta väriä: trendikäs harmaa sekä tyylikäs mattamusta.

 

IDO Elegant -mallistoon kuuluu laaja valikoima alakaappeja sekä kätevästi lisää säilytystilaa antavia seinäkaappeja. Tilava, korkea kaappi sekä näppärä seinäkaappi ovat saaneet rinnalleen puolikorkean kaapin sekä korkealla peilillä varustetun avohyllyn. Korkea avohylly avautuu sekä eteen että sivulle ja säilytystila on piilotettu tyylikkäästi korkean peilin taakse. Tilavassa puolikorkeassa seinäkaapissa on hyvin säilytystilaa, sillä siinä on hyllyt myös oven sisäpuolella.

 

Voit tuoda persoonallisempaa ilmettä kylpyhuonekokonaisuuteesi tyylikkäillä yksityiskohdilla. IDO-vedinvalikoimassa on tarjolla monia erilaisia vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi hauskat nahasta tehdyt lenkkivetimet. Kätevillä laatikonjakajilla voit järjestellä tavarasi siististi – kaikki tarpeellinen löytyy helposti myös kiireisen arjen keskellä.

  IDO Elegant -sarjan kaapit valmistetaan Suomessa. Mallisto on suunniteltu sopimaan suomalaisiin kylpyhuoneisiin ja palvelemaan suomalaisten päivittäisiä tarpeita ja vaatimuksia päivästä ja vuodesta toiseen.

 

IDO Elegant -kaapeissa on kolme eri leveyttä ja kaksi syvyyttä: IDO Elegant Compact -alakaappien syvyys on 360 mm ja IDO Elegant -alakaappien syvyys 470 mm. Suurimmassa 1200 mm leveässä tasoaltaassa on kaksi eri allaskokoa: suurempi kahdelle hanalle ja pienempi yhdelle ja se on saatavana vain 470 mm syvänä. Vetolaatikkoihin kätkeytyy tavara jos toinenkin, kun myös ylälaatikko on täyssyvä.

 

 

 

 

Tutustu koko sarjan tuotteisiin tarkemmin täällä!

 

Mikäli pidät selväpiirteisen tyylikkäästä, valitse kaappeihin push open -toiminto ilman vetimiä. Jos taas haluat hieman persoonallisempaa ulkonäköä, täydennä tyyli haluamillasi design-vetimillä.

Tutustu koko IDO-vedinmallistoon täällä!

Lisävarusteet

 

Elegant-sarjaan saat myös käteviä lisävarusteita. Kaappeihin asennettavat pistorasiat ovat käteviä esimerkiksi hiustenkuivaajalle, sähköhammasharjalle tai parranajokoneelle. Suurentava lisäpeili helpottaa peilailua, ja käteviin magneettilistoihin kiinnität kylppärin pienet kauneudenhoitovälineet. Korkeaan kaappiin voit hankkia tilavan pyykkipussin ja pyyhkeitä varten voi ripustaa seinille tyylikkäitä pyyhe- ja vaatekoukkuja. Elegant-sarjan alakaappeihin on saatavilla näppäriä suojamattoja sekä laatikonjakajia, joilla saat pidettyä tavarasi siistissä järjestyksessä.

Tutustu lisävarusteisiin täällä!