Jokaisella on se jokin huonekalu, josta emme hevillä luopuisi. Toiset esineet vain kestävät aikaa paremmin kuin toiset. Jostain syystä nautimme niiden ulkonäöstä päivästä toiseen, eikä pieninkään yksityiskohta käy vanhaksi ajan mittaan.

Kun uuden IDO Elegantin ensimmäisiä muotoja alettiin hahmotella, oli tavoite päivän selvä. Halusimme luoda modernin ja ajattoman sarjan, joka kunnioittaa yksinkertaisen minimalistisia ja tyylikkäitä muotoja.

Tyylejä tulee ja menee. Hyvä muotoilu sen sijaan on ikuista. IDO Elegant on kylpyhuonesarja, jonka ajaton design sopii jokaiseen kylpyhuoneeseen.

IDO Elegant -mallisto

IDO Elegant -kaapeissa on kolme eri leveyttä ja kaksi syvyyttä. Ohutreunainen tasoallas tuo kylpyhuoneeseen keveyttä ja tilan tuntua. Sarja on saatavana valkoisena. Keraamisissa tasoaltaissa on reilun kokoinen pesuallas sekä laskutilaa altaan ympärillä. Suurimmassa 1200 mm leveässä tasoaltaassa on kaksi eri allaskokoa: suurempi kahdelle hanalle ja pienempi yhdelle. Vetolaatikkoihin kätkeytyy tavara jos toinenkin, kun myös ylälaatikko on täyssyvä.

 

 

 

 

IDO Elegant -sarjalla sisustat kylpyhuoneen kuin kylpyhuoneen. Luo tyylikkäitä kokonaisuuksia moderneilla yhdistelmillä ja viimeistele näyttävillä ja tilavilla seinäkaapeilla.

Moderni, ajaton ja yksinkertaisia linjoja kunnioittava sarja on suunniteltu erityisesti suomalaiseen makuun ja näyttäviin kylpyhuonekokonaisuuksiin. IDO Elegantissa yhdistyvät myös korkea laatu ja kohtuullinen hinta.

Tutustu koko sarjan tuotteisiin tarkemmin täällä!

 

Mikäli pidät selväpiirteisen tyylikkäästä, valitse kaappeihin push open -toiminto ilman vetimiä. Jos taas haluat hieman persoonallisempaa ulkonäköä, täydennä tyyli haluamillasi design-vetimillä.

Tutustu koko IDO-vedinmallistoon täällä!

Lisävarusteet

 

Elegant-sarjaan saat myös käteviä lisävarusteita. Kaappeihin asennettavat pistorasiat ovat käteviä esimerkiksi hiustenkuivaajalle, sähköhammasharjalle tai parranajokoneelle. Suurentava lisäpeili helpottaa peilailua ja käteviin magneettilistoihin kiinnität kylppärin pienet kauneudenhoitovälineet. Korkeaan kaappiin voit hankkia tilavan pyykkipussin ja pyyhkeitä varten voi ripustaa seinille tyylikkäitä pyyhe- ja vaatekoukkuja.

Tutustu lisävarusteisiin täällä!