Showerama 10-5 on täydellinen valinta

Katso video ja tutustu mitä etuja ja toimintoja IDO Showerama 10-5 tarjoaa sinulle ja asiakkaillesi.

Koko suihkuvalikoima

Showerama 10-5 suihkuvalikoima

IDO Showerama 10-5 suihkukaapeissa on moderni design, se on miellyttävä käytössä, sekä erittäin turvallinen ratkaisu kylpyhuoneeseen. Valittavanasi on monta eri vaihtoehtoa, sekä nelikulmainen että viisikulmainen malli, ja joko valkoiset tai alumiiniprofiilit. Katso koko valikoima täältä.

Vinkit ja hyödylliset niksit

Tarvitsetko apua Showerama 10-5 asennuksessa? Olemme koonneet kaikki asennusvideot, sekä vinkit ja hyödylliset niksit YouTube -kanavallemme. Katso videomme läpi ja löydä kaikki niksit suihkukaapin asennukseen ja jalkojen säätöön - lisäksi näet, kuinka helppoa hiussihdin poistaminen on. Katso videot tästä

Profiiliton suihkuratkaisu

Tiesitkö että IDO tarjoaa myös vaihtoehtoisia suihkuratkaisuja? IDO Design -suihkut ovat moderni, profiiliton ja tyylikäs suihkuratkaisu, jotka sopivat monenlaisiin kylpyhuoneisiin. Tutustu koko IDO Design -suihkuvalikoimaan täältä.

Varaosat

Tarvitsetko varaosia Showerama 10-5 suihkukaappiin? Olemme tehneet tämän sinulle helpoksi, ja koonneet kaikki varaosat yhteen paikkaan - IDO Onine-tuotekatalogiin. Avaa tuotekatalogi ja valitse tuote, niin löydät tuotteen varaosat tuotteen omilta sivuilta.

Löydä inspiraatiota IDO-esitteistä

Suunnitteletko nopeaa saneerausprojektia vai täydellistä remonttia?
Selaa kylpyhuone-esitteitämme ja löydä lisää inspiraatiota!

Lisää ohjeita rakentajille ja ammattilaisille