MONIKÄYTTÖINEN KYLPYHUONEKALUSTESARJA

 

Laadukas ja nopea asentaa


IDO Elegant on joustava kylpyhuonekalustesarja, mikä sopii niin pieniin, kuin suurempiinkin kylpyhuoneisiin. Kalusteet on tehty laadukkaista materiaaleista, pohjoismaista muotoiluperinnettä kunnioittaen. Katso oheinen video ja löydä kaikki Elegant-kalusteiden edut ja hyödyt sinulle ja asiakkaillesi. 
 

Kokonaisvaltainen kalustesarja 


Me tiedämme, että valinta on joskus vaikeaa. IDO Elegant -sarjaa saa 3 eri värissä ja 2 eri syvyydessä. Tämä helpottaa asiakkaan valintaa ja ehkäisee mahdollisesti myös harmaita hiuksia valintaa tehdessä. Katso koko valikoima täältä.

Tiesitkö muuten, että meillä on muitakin kylpyhuonekalustesarjoja, kuten IDO Light ja IDO Glow?

Vinkit & asennusohjeet

 
Tarvitsetko apua IDO Elegant -kalusteen asennuksessa? Olemme koonneet kaikki asennusvideomme ja muut vinkit kylpyhuoneeseen tänne. 
 
Katso lyhytvideoistamme, kuinka säädät kalusteitamme, käännät kaapit avautumaan oikealta vasemmalle tai kuinka helposti kalusteet saa asennettua seinälle

Varaosat IDO Elegant -kalusteille


Tarvitsetko varaosia IDO Elegant -kalusteelle? Teimme varaosien löytämisestä helppoa, kokoamalla kaikki IDO-varaosat samalle nettisivulle.
 

Valmistettu Suomessa


Kaikki IDOn kylpyhuonekalusteet valmistetaan paikallisesti Suomessa kestävistä materiaaleista. Se on hyväksi niin ympäristölle, kuin asiakkaillesi. Yli 140 vuoden saniteettitekniikan kokemuksella, tunnemme työsi tuomat haasteet ja alan viimeisimmät tekniikat. Sen vuoksi voit luottaa tukeemme ja tuotteisiimme, joilla saat työsi tehtyä vaivattomasti ja laadukkaasti.

Voit tarvittaessa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja tekniseen tukeemme sähköpostitse tai puhelimitse.
 

 

IDO Light -kalusteet


IDO Light on minimalistinen ja helposti saavutettavissa oleva kylpyhuonekalustesarja, joka on valmistettu Suomessa. IDO Light -sarjaa saa kahdessa eri värissä ja kahdessa eri leveydessä. Katso oheinen video, niin näet mitä etuja ja toimintoja IDO Light tarjoaa sinulle ja asiakkaillesi.

Mikäli tarvitset apua IDO Light -kalusteiden asentamisessa, katso IDO Light Youtube –soittolistamme, niin näet kaikki vinkit asennukseen ja mitä toimintoja sarja tarjoaa.

 

IDO Glow -kalusteet


IDO Glow on joustavin ja kokonaisvaltaisin kylpyhuonekalustesarjamme, joka on saanut inspiraationsa pohjoismaisesta ajattomasta muotoilusta modernilla tvistillä. Koko Glow-sarja on laatutestattu ja kaikki kalusteet toimitetaan esikoottuina, valmiina asennettaviksi. Katso video, josta saat lisätietoa sarjan eduista ja toiminnoista sinulle ja asiakkaillesi.  
 
Mikäli tarvitset apua IDO Glow -kalusteiden asennuksessa, tutustu IDO Glow -soittolistaamme Youtubessa ja löydä fiksut vinkit ja helpot asennusohjeet tuotteille.