Enviroment water image

Keskitymme ympäristöön

Myös kylpyhuoneen kalustevalintoja tehdessä on tärkeää pitää ympäristö mielessä. Meillä IDOlla  ympäristöystävällisyys on yksi tärkeä tekijä, kun suunnittelemme tuotteitamme. Tavoitteenamme on, että kylpyhuonetuotteemme on valmistettu niin ympäristöystävällisesti kuin suinkin mahdollista.

 

Mietimme ympäristöä materiaalivalinnoissa ja valitsemme kierrätettäviä materiaaleja aina kun mahdollista. Keramiikka on itsessään hyvin ympäristöystävällinen materiaali, jonka valmistuksessa käytetään luonnon raaka-aineita ja jonka tuotannossa ei jää ylijäämää. Ennen valua muodostuva ylijäämämateriaali voidaan palauttaa takasin tuotantoon ja valun jälkeen mahdolliset vialliset tuotteet voidaan murskata ja käyttää materiaalina esimerkiksi tiilen valmistuksessa.

 

Ekologisuus on meille tärkeää myös tuotteiden käytössä. Valitsemalla laadukkaan kylpyhuone- ja wc-kalusteen, et joudu hankkimaan uutta kenties vuosikymmeneen tai pariin. Se jos mikä on ekologinen valinta.

 

IDO on edelläkävijä vettä säästävissä wc-ratkaisuissa ja kehittämästämme kaksitoimisesta huuhtelusta onkin tullut standardi markkinoilla. IDO-wc:iden huuhteluvesimäärät ovat myös laskeneet vuosi vuodelta huuhtelun ollessa silti tehokas: uusimpien malliemme pieni huuhtelu kuluttaa vain 2 litraa per huuhtelu! Säästämällä vettä säästät luontoa ja rahaa!