SUUNNITTELIJAMME

IDO tunnetaan laadustaan ja loppuun saakka mietitystä  muotoilustaan. Hyvän suunnittelun ansiosta kalustat tuotteillamme kylpyhuoneen, jossa on helppo rentoutua ja nauttia. Me IDOlla tunnemme suomalaiset kylpyhuoneet. Olemme seuranneet niiden kehityskaarta läheltä ja tietämme mitä tarvitaan tulevaisuudessa. Olemme lähellä asiakkaitamme ja taivumme heidän tarpeisiinsa.Ja kaiken takana on joukko lahjakkaita suunnittelijoita, jotka edustavat eri kansalaisuuksia.

 

Kun suunnittelet kylpyhuonettasi, käytä neliömetrit viisaasti. Pesutiloja ei päivitetä viikoittain tai vuosittain. Kylpyhuoneesi palvelee sinua vuosikausia. Valitse siis laatu, tyyli ja toiminnallisuus – ja huoleton arki vuosiksi eteenpäin.

 

IAN RANDLE

IDO Showerama 10 -suihkumalliston on suunnitellut englantilainen huippusuunnittelija Ian Randle. Hän vaalii skandinaavisen suunnittelun perinteitä, sen vaatimattomuutta ja intohimoa luoda tuotteita, jotka ovat muodin turhuuksien yläpuolella. Randle uskoo, että hyvä tuote toimii virheettömästi, on kekseliäs, rehellinen ja yksinkertaisen kaunis.

 

Randle arvostaa puhtaita ja pehmeitä linjoja. Turhia ruuvinreikiä ei tarvita ja huomaamattomat, mutta kätevät tekniset ratkaisut tuovat toimivuutta ja helpottavat asennusta. Lopputulos on yksinkertaisen tyylikäs. Pirteät lasivaihtoehdot ja helposti tartuttava vedin ovat piste i:n päälle.

 

SCOTT DERBYSHIRE

Brittisuunnittelija Scott Derbyshire loi IDO Glow -keramiikka- ja kalustemallistosta modernin sarjan, joka kunnioittaa IDOn juuria ja osoittaa, miten design ja toimivuus ovat erottamattomia. Derbyshire löytää inspiraation aina eri paikoista, riippuen käsillä olevasta haasteesta. IDO Glow -sarjaan inspiraatio tuli talvisista pohjoisista maisemista.

 

Heijastumia talven hangista on nähtävissä IDO Glow -wc-istuimessa, jonka säiliön yläpinta on huomaamattoman käteväsi kallistettu kohti käyttäjää. IDO Glow -kaapistoja taas yhdistää eleetön alumiinilista, joka antaa mallistolle modernin ilmeen. Malliston pesualtaat on saatu reilun kokoisiksi hanasaarekkeen ansiosta, jotta roiskeet pysyvät siellä, missä niiden paikka on.

 

Katso täältä, mitä suunnittelija kertoo IDO Glow -malliston kehittämisestä.

 


KAARLE HOLMBERG

Kaarle Holmberg on suomalainen, kansainvälisesti tunnustettu ja palkittu muotoilija, joka on suunnitellut IDO Seven D -keramiikka- ja kalustemalliston. Suunnittelun ohella Holmberg on opettanut kaluste- ja sisustussuunnittelua jakaen runsaan kokemuksensa opiskelijoiden kanssa ja vieden samalla eteenpäin viestiä laadun tärkeydestä niin suunnittelussa kuin valmistuksessakin.

 

Holmberg arvostaa käytännöllisiä ratkaisuja. IDO Seven D -malliston wc:iden kaksoissäiliö ja integroitu Fresh wc -raikastin ovat tuoneet paljon iloa vuosien saatossa käyttäjilleen. Holmbergin luomusten kevyet ja puhtaan muodot ovat ajattoman kiehtovia vuodesta toiseen.

 


EINAR HAREIDE

Norjalainen Einar Hareide aloitti suunnittelijan uransa ruotsalaisen autonvalmistajan Saabin palveluksessa 1985. Nykyään Hareide omistaa oman monialaisen design-yrityksen, Hareide Designin. Yrityksellä on toimistot Mossissa Norjassa ja Göteborgissa Ruotsissa ja se on voittanut useita kansainvälisiä muotoilupalkintoja. Toimiston töitä on esillä mm. New Yorkin Museum of Modern Artissa. Hareide Design on suunnitellut IDO Showerama 8-malliston ja IDO Showerama 8-5 -suihkukaapin.

 


ANTONIO CITTERIO

Italialaissyntyinen Antonio Citterio avasi ensimmäisen arkkitehti- ja suunnittelutoimiston vuonna 1981. Hän on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu suunnittelija ja muotoilija. Citterio on muotoillut IDOn valikoimassa olevat Pozzi Ginori -wc-istuimet.

 

Citterion töitä on New Yorkin Museum of Modern Artin, Pariisin Pompidou Centren ja Chicagon Museum of Architecture and Designin pysyvissä kokoelmissa. Hän on myös arvostettu luennoitsija, joka on voittanut useita kansainvälisiä suunnittelukilpailuja.

 

 

FREDRIK WALLNER
Ruotsalainen Fredrik Wallner on tukholmalaisen design-yritys CODEn johtaja. Wallner on työskennellyt uransa aikana sisustussuunnittelijana IKEAssa sekä monissa muissa maineikkaissa pohjoismaisissa suunnittelu- ja arkkitehtuurialan yrityksissä. Wallner on suunnitellut IDO Select ja IDO Trend -kalustemallistot.  

Wallner arvostaa puhtaita, yksinkertaisia muotoja, mikä sopii IDOlle.  Hänen suunnittelemansa kylpyhuonekalusteet ovat yllättävän tilavia ja niissä yhdistyvät käytännölliset ratkaisut tyylikkäisiin materiaaleihin.