IDO Variform -pesualtaat. Muotojen rikkautta laajassa mallistossa.

Tutustu IDO Variform -pesualtaisiin

Laaja valikoima erilaisia muotoja

Pyöreä, suorakulma, ovaali ja ellipsi

Pyöreistä ja kulmikkaista muodoista ovaaleihin ja ellipseihin - esteettisessä mallistossa yhdistyy neljä geometrista perusmuotoa. Tason alle, tasoon tai tason päälle asennettavat IDO Variform -pesualtaat tarjoavat käytännössä rajattomat mahdollisuudet suunnitella kylpy- ja wc-tiloja niin julkisiin tiloihin, hotelleihin kuin yksityiskoteihinkin. IDO Variform -pesualtaiden virtaviivainen muoto pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun tuote asennetaan tason päälle. Kuitenkin myös täysin tai osittain tasoon upotettavat tai tason alle asennettavat IDO Variform -altaat ovat ilmeikäs ratkaisu yhdessä valitun tason kanssa. Suunnittelija olet sinä ja valitsemasi malli täydentää juuri sen kokonaisuuden, jonka olet mielessäsi luonut.

 

Trendien mukaiset pesualtaat

Monimuotoiset ja ergonomiset ratkaisut

Linjakkaat muodot ohuine reunoineen yhdessä ajattoman valkoisen ja puhtaan keraamisen pinnan kanssa edustavat viimeimpiä kylpyhuonetrendejä ja ne on helppo yhdistää erilaisiin pintoihin ja väreihin. Tason päälle tai tasoon asennettavat pesualtaat on saatavina hanareiällä tai ilman. IDO Variform -altaiden yhteyteen voidaan asentaa hana myös seinäasennuksena. Kaikissa malleissa on reilu allassyvyys, mikä mahdollistaa ergonomisen pesuasennon. Nämä pesualtaat säilyttävät tyylikkyytensä intensiivisessäkin käytössä vuosien ajan; niiden korkealaatuinen ja helposti puhdistettava keraaminen pinta ei lohkeile tai naarmuunnu helposti.

Palkittu muotoilu

iF DESIGN AWARD 2018 -palkinto

IDO Variform -pesualtaat on palkittu iF DESIGN AWARD 2018 -palkinnolla. Palkintoraati oli vaikuttunut mallistosta, joka on saatavana 4:ssä eri geometrisessa muodossa. Mallistoa kiitettiin myös siitä, että se antaa täydellisen vapauden olla luova.