IDO SHOWERAMA 10-5 -SUIHKUKAAPPI TYYLIÄ JA LAATUA KYLPYHUONEESEESI


IDO Showerama 10-5 on kätevien, modernien ja vesitiiviiden suihkutilaratkaisujen taidonnäyte. Se on helppo asentaa ja säätää tilaan sopivaksi ja puhdistaminen sekä sisä-, ulko- että alapuolelta onnistuu näppärästi.

IDO Showerama 10-5:n laatu käy ilmi sen kaikista yksityiskohdista. Tukeva suihkuallas, keveästi liukuvat ovet ja laadukas Oras-suihkusekoittaja ovat arjen ylellisyyttä. Sirot profiilit ja tyylikkäät yksityiskohdat tuovat iloa vuosiksi eteenpäin. Valittavanasi on kaksi mallia, viisi- ja nelikulmainen. Profiileihin voit valita valkoisen tai mattahopean värin, ja laseiksi kirkkaat tai etulasit kirkkaat ja takalasit huurrelasit.

IDO Showerama 10-5 on suunniteltu osaksi moderneja kylpytiloja. Viimeistelty ja ajaton design sopii erilaisiin tyyleihin, ja nostaa kylpyhuoneesi sisustuksen tasoa.

SHOWERAMA 10-5 –MALLIT

  

SHOWERAMA 10-5
Viisikulmainen 

 

 

SHOWERAMA 10-5
Nelikulmainen

Viisikulmainen suihkukaappi sopii muotoilunsa ansiosta niin suureen kuin pienempäänkin kylpyhuoneeseen. Mikäli kylpyhuoneessasi on neliöitä reilusti, nelikulmainen suihkukaappi on oiva valinta. Nelikulmaisen muotonsa ansiosta se tarjoaa runsaasti tilaa nautinnollisille suihkuhetkille.

Viisikulmaisen mallin epäsymmetrisen muotoilun ansiosta pienimmissäkin suihkukaapeissa on reilun kokoinen oviaukko. Siinä on 500 tai 560 mm leveä liukuovi, kaapin koosta riippuen. Nelikulmaisessa kaapissa oviaukko on reilu 600 mm leveä ja siinä on kaksi liukuovea. Showerama 10-5 on korkeudeltaan vain 2150 mm, ja sopii siksi myös paikkoihin, joissa on matala huonekorkeus. Suihkun käyttöä helpottaa matala, vain 128 mm korkea suihkuallas.

  

 

PROFIILIT & LASIT:
Valkoinen vai mattahopea?
Kirkas vai huurrelasi?

Voit valita suihkuusi joko kirkkaat lasit tai kirkkaiden
ja huurrelasien yhdistelmän, jossa huurretut takalasit
peittävät mm. vesiputket taakseen. Tyylin voit viimeistellä
valintasi mukaan valkoisilla tai mattahopean värisillä
profiileilla. Kaapin sovittaminen muuhun
sisustukseen käy siis helposti!

TUTUSTU VALIKOIMAAN »

 

 

UUSI DESIGN:
Tyyliä ja eleganssia

Showerama 10-5 on suunniteltu huolella pienintäkin
yksityiskohtaa myöden. Suorat ja tyylikkäät linjat ovat
osoitus suunnittelutyömme laadusta. Haluamme tarjota
asiakkaillemme vai parasta. Toimiva kylpyhuone palvelee
sinua vuosikymmeniä. Siellä arki sujuu ja silmä lepää. Valitse
siis viisaasti.