WC-Istuin valinta

Wc-istuin on pitkäikäinen hankinta. Se on käytössä monta kertaa päivässä, joten sen on oltava niin toimiva, tyylikäs kuin kestäväkin.
Jos remontoit vanhaa, istuimen malli määräytyy yleensä viemäröinnin mukaan. Vanhan lattialla seisovan istuimen paikalle on helpoin laittaa leveäjalkainen malli, joka peittää kätevästi ruuvinreiät. Jos rakennat kokonaan uutta, valinnanvaraa on enemmän.
 
Wc-istuin voi olla joko lattialla seisova tai seinä-wc. Lattiamallisissa wc-istuimissa on tarjolla useita tyylikkäitä ja nykyaikaisia vaihtoehtoja hillitystä pohjoismaisesta linjakkuudesta rohkeaan italialaiseen muotoiluun. Lisää väriä, ilmettä ja persoonallisuutta istuimiin saat erilaisilla kansilla. Seinämallien suosio kasvaa koko ajan, eikä ihme. Seinä-wc on selkeä ja tyylikäs ratkaisu, joka helpottaa wc:n siivousta jättäen lattiatilan wc:n alla vapaaksi.
 
Valitse oikea koko

Wc-istuimiamme on eri korkuisia ja syvyisiä. Korkeat mallit sopivat erityisesti pitkille tai iäkkäille henkilöille. Wc-istuimen molemmille puolille kannattaa jättää riittävästi tilaa, sillä ahtaassa wc:ssä on ikävä asioida. Wc-tilojen minimileveytenä pidetään yleensä noin 80 senttiä.
 
Valitse todistetusti laadukas IDO-wc

Wc-istuimillemme on myönnetty Nordic Quality -merkintä. Se takaa, että ostaessasi IDO-wc:n saat parasta mahdollista laatua. Se tarkoittaa myös nopeaa ja tehokasta huoltoa ja varmaa varaosien saantia vähintään 10 vuotta sen jälkeenkin, kun malli on poistunut tuotannosta. Kaikki wc-istuimemme ovat myös CE-hyväksyttyjä.
 
IDO Smart-lasite auttaa pitämään istuimen puhtaana
 
IDO Seven D  sarjan wc-istuimien uusi sileämpi lasite vähentää lian tarttumista Wc-istuimeen ja tekee puhdistuksesta helppoa. Smart-lasite on standardi IDO Seven D-sarjassa.
 
IDO säästää vettä

Muotoilun ansiosta IDO-wc toimii tehokkaasti vähälläkin vedellä. Normaali huuhtelu kuluttaa vain 4 litraa, ja kaksoishuuhtelumallien pieni huuhtelu vain 2,5 litraa. Halutessasi voit toki muuttaa huuhtelumääriä.
 
Turvallisuutta 
IDO Seven D-sarjan wc-istuimien vesisäiliössä on kaksoisrakenne. Ulkopinta ei hikoile helteelläkään ja sisäsäiliö vähentää vesivahingon riskiä.
 
Siivousta helpottavat kannet 
IDO Seven D -wc-istuinkansissa on nyt näppärät Guick Release-saranat. Toiminnon ansiosta istuinrengas ja kansi on todella helppo irrottaa siivouksen ajaksi. Quick Release-toiminto on nyt yhdistettävissä kolahtamatta sulkeutuviin Slow Close -kansiin.
 
Raikkautta
Fresh WC on sisäänrakennettu raikastin, joka annostelee huuhteluveteen automaattisesti sopivan määrän raikastetta. Fresh wc
 
-raikastin on mukana kaikissa IDO Seven D-malleissa sekä IDOn seinä-wc-telineissä.
 
Lisävarusteet
 
Tarvittaessa voit varustaa wc:si esimerkiksi kyynärtuilla tai sensor- huuhtelulla. IDO Seven D Sensor hoitaa huuhtelun käsin koskematta - riittää, että kätesi kulkee sensorin yli. Lisävarusteiden saatavuus vaihtelee malleittain.