IDO MESSUILLA

Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 13.–17.9.2017. Habitare inspiroi, tarjoaa uusia näkökulmia ja ideoita sisustamiseen sekä kurkistaa trendeihin. IDO on jälleen mukana tässä vuoden design-tapahtumassa ja löydät meidät Suomalaisen työn liiton yli 400 m2:n kokoiselta KOTI-yhteisosastolta, jonka teemana on suomalaisen kodin mielenmaisema. KOTI-osaston löydät AHEAD-alueelta pääkäytävän varrelta osastonumeroilla 6h50 ja 6k50.

 

Kahdeksaan osaan jaetulla messuosastolla luonto esitetään erilaisten vastakohtien kautta. Luonto on yhtä aikaa värikylläinen ja dramaattinen, mutta myös harmoninen ja turvallinen suomalaisen mielenmaisema. Näyttävä osasto jakautuu teema-alueisiin, joita ovat Metsä, Meri, Hanki, Niitty, Kaamos ja Tori. Kukin alue saa inspiraationsa Suomen luonnosta, sen kontrasteista, materiaaleista, väreistä ja tunnelmasta. Jokaisella teema-alueella on oma tunnelmansa, tyylinsä ja värimaailmana. Ne muodostavat vaihtelevan ja kiinnostavan kokonaisuuden, jossa riittää katsottavaa ja koettavaa.

 

Yhteistyökumppanina osastoa rakentamassa ja sisustamassa on IDOn ohella mukana monta mahtavaa yritystä, joille on myönnetty Design from Finland- ja/tai Avainlippu-merkki. Kokonaisuuden suunnittelusta vastaa Vuoden designtoimistoksi valittu Pentagon Design. Lue lisäää KOTI-osastosta täällä

 

Nähdään messuilla!