WC-istuimessa

IDO-oivallukset wc-istuimissa

Pikaisesti ajateltuna wc-istuin on maailman arkisin asia, mutta siinäkin voi olla monia arkea helpottavia yksityiskohtia. IDOn istuimissa niitä riittää kaksinkertaisesta vesisäiliöstä tavallista liukkaampaan lasitteeseen.

 

 

Fresh WC

Sisäänrakennettu Fresh WC -toiminto annostelee automaattisesti oikean määrän raikastetta jokaiseen huuhteluveteen. Raikastin ei häritse huuhtelua eikä wc:n siivousta kuten perinteiset kulhon reunaan kiinnitettävät mallit. Fresh WC on myös turvallinen, sillä raikastinpuikko puikko on säiliön sisällä lasten ulottumattomissa.

 

 

Sensor WC

Hygieeninen Sensor WC hoitaa huuhtelun käsin koskematta, riittää että kätesi kulkee sensorin yli. Iso huutelu hoituu hitaalla liikkeellä ja pieni huuhtelu nopealla pyyhkäisyllä.

 

 

Slow Close

Slow Close -saranoilla varustettu kansi ei kolise ja kalise vaan sulkeutuu arvokkaan pehmeästi. Kansi on myös helppo irrottaa siivousta varten.

 

 

Seinä-wc

Seinään kiinnitettävät wc-istuimet asennetaan asennustelineen avulla suoraan seinälle, jolloin vesisäiliö jää piiloon seinän tai koteloinnin taakse. Kylpyhuone saa kaivattua avaruutta ja lattiapinta jaa wc:n alta vapaaksi.

 

Korkeus käyttäjän mukaan

Valitse wc-istuimen korkeus käyttäjän mukaan. Korkeammat istuimet sopivat erityisesti pitkille henkilöille, mutta myös ikäihmiset arvostavat usein suuremman istuinkorkeuden tuomaa käyttömukavuutta.

 

 

Sileä ja saumaton

IDOn wc-istuimet on muotoiltu niin, ettei niissä ole turhia saumoja ja ruuvinreikiä pölyä keräämässä. Suorat ja selkeät pinnat on helppo pyyhkäistä puhtaaksi.

 

 

Paikka poistoputkelle

Tämän wc-istuimen jalkaosassa on valmis liitäntä pesukoneen poistoputkelle, ja pesuvedet menevät siististi suoraan viemäriin. Saumaton istuin on muutenkin helppo pitää puhtaana.