Suihkuissa

Siistissä suihkussa on ilo käydä

Suihkussakin on tilaa ja tarvetta arkea helpottaville IDO Smart -oivalluksille. Harva meistä rakastaa siivoamista, siksi olemmekin kiinnittäneet erityistä huomiota puhtaanapidon helppouteen.

 

Helppo liikutella

IDO Showerama 8-5 -suihkukaapin alla on kevyesti rullaavat pyörät, joten sitä on helppo siirtää esimerkiksi suursiivouksen yhteydessä.

 

 

Ei silikonia

Suihkujen tiivisteenä yleisesti käytetty silikoni kerää helposti likaa, siksi IDOn suihkuissa sitä ei käytetä.

Myös likaa keräävät ruuvit ja kolot on karsittu minimiin.

 

Irrotettava sokkeli

IDO Showerama 8-5 -suihkukaapin altaan alareunassa on sokkelilista, joka viimeistelee kokonaisuuden. Lista on helppo irrottaa siivouksen ajaksi.

 

 

Reilunkokoinen poistoaukko

IDO Showerama 8-5 -suihkukaapin reilunkokoinen poistoaukko on tyylikäs ja vetää hyvin. Irrotettavan kannen ansiosta viemäri on helppo pitää puhtaana.

 

Irrotettava ovi

Oven alareuna on helppo irrottaa lasien ja alakiskon puhdistamisen ajaksi. Ovi ei silti voi pudota vahingossa paikallaan, sen takaa yläliukujen rakenne.

 

 

Näppärät nostosaranat

IDO Showerama -suihkuovissa on näppärät nostosaranat. Kun ovet avataan, ne nousevat irti lattiasta. Suljettaessa ovien alareunassa olevat tiivisteet painuvat napakasti lattiaa vasten. Sivuun kääntyvät ovet helpottavat siivousta ja antavat kylpyhuoneeseen tilaa ja avaruutta silloin kun suihkua ei käytetä.

 

 

Käytännöllinen viemärin kanssi

 

IDO Showerclean

IDO Showerclean on helppokäyttöinen tehoaine erityisesti suihkujen puhdistamiseen, jolla annat lähdöt tahroille ja kalkkikertymille. Luonnonmateriaaleista valmistettu IDO Showerclean on ympäristöystävällinen valinta, sillä se ei sisällä fosfaatteja.