Oivalluksia ammeissa

Loppuun asti ajateltuja ammeita

Jos haluat nauttia lämpimistä kylpyhetkistä ilman turhia huolia, pidä pääsi kylmänä kun valitset ammetta. IDO Smart -oivallukset tekevät kylvyistäsi sekä mukavampia että turvallisempia.

 

Tehokas ylivuotojärjestelmä

IDO Seven D Image -ammeessa ylivuotojärjestelmä on koko ammeen pituinen. Voit siis laskea ammeen huoletta täyteen, eikä vesi loisku lattialle kun astut ammeeseen.

 

 

Ylellinen kylpysyvyys 

IDO Seven D Image -ammeessa on uudenlainen ylivuotojärjestelmä, jonka ansiosta sen kylpysyvyys on peräti 450 mm eli reilusti perinteistä ammetta suurempi. Ammeen etureuna on sitli normaalikorkeudella ja kylpyyn on turvallista nousta.

 

Irrotettava etulevy

IDO Seven D Image -ammeen etulevy on helppo irrottaa ja laittaa paikoilleen ilman työkaluja esimerkiksi siivouksen ajaksi. Muovinen etulevy on kevyt käsitellä.


 

Kätevät kylpytasot

IDO Seven D Image -ammeeseen saat lisävarusteena tyylikkäät kylpytasot, jotka toimivat sekä istuimina että laskutilana lasille, lukemistolle tai muille pikkutavaroille, joita kylpyhetkeesi kuuluu. Kylpytasot ovat taivutettua puuta.

 

 

Suojaa seinille

Ammeen lyhyet sivut ja takareuna ovat etureunaa korkeammat. Päädystä saa siten hyvän tuen päälle ja takareunan korkeus suojaa seinää veden loiskeilta.

 

Leveä etureuna

Ylivuotojärjestelmän reuna toimii myös käden tukena ammeeseen noustaessa ja poistuessa. Etureuna on myös leveämpi ja sen vuoksi sen päälle voi istua ja siirtää itsensä ammeeseen turvallisesti.