Tutustu IDO Showerama 10 -laajaan mallistoon.

Loimme sarjan, jossa paranivat jo olemassa olleet Showeraman ominaisuudet – linjakkuus, puhutteleva design ja korkea laatu. Sarjassa yhdistyvät myös uusi ergonomisempi muotoilu, kevyemmät profiilit sekä uudet vedinvaihtoehdot.

Kylpyhuone on paikka rentoutumiselle ja itsestä huolehtimiselle. Suihku on tärkeä osa jokaista päivää, joten valinnassa kannattaa panostaa laatuun ja tyyliin.

 

Mikään muu ei tuo samanlaista tunnetta kuin suihkussa käynti. Tehokas treeni, unelias aamu, väsyttävä työpäivä tai vaikka pitkä lentomatka ovat tilanteita, joiden jälkeen olet suihkun tarpeessa. Virkistävän suihkun jälkeen tunnet itsesi täysin uudeksi ihmiseksi.

SHOWERAMA 10

  


 

IDO Showerama 10 -mallisto koostuu kaarevista ja suorista suihkuovista sekä niiden muodostamista suihkunurkista. Mallistoon kuuluu myös ammeen yhteyteen asennettava suihkuovi. Lukuisien tuote-etujen ansiosta nämä uutuussuihkut ovat varma valinta kylpyhuoneeseesi.

Suihkutilaratkaisuja on useita ja valittavana on myös monia tyylikkäitä lasivaihtoehtoja.

Tutustu koko sarjan tuotteisiin tarkemmin täällä!

 

TILAA SÄÄSTÄVIÄ RATKAISUJA

Showerama 10 -sarjan ovet avautuvat sekä ulos että sisäänpäin. Kun suihku ei ole käytössä, ovet voi kääntää seinää vasten. Näin teet kätevästi pikkuisen lisätilaa kylpyhuoneeseen.

 

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISET PUHDISTUSAINEET

Erityisesti suihkujen puhdistamiseen tarkoitettu IDO Showerclean on helppokäyttöinen tehoaine. Luonnonmateriaaleista valmistettu IDO Showerclean ei sisällä fosfaatteja.