SUUNNITTELIJA IAN RANDLE

Uuden Showerama 10 -sarjan on suunnitellut englantilainen suunnittelija Ian Randle. Hän vaalii skandinaavisen suunnittelun perinteitä, sen vaatimattomuutta, intohimoa ja ajattomuutta. Randle uskoo, että hyvä tuote toimii virheettömästi, on kekseliäs, rehellinen ja yksinkertaisen kaunis.

 

 

HELPPO SÄÄTÄÄ TILAAN SOPIVAKSI

- Ovien kulmaa voi säätää portaattomasti. Näin ollen tilan muoto ei asetu esteeksi ja voit luoda mielenkiintoisia ratkaisuja.

- Uusi asennusmenetelmä tekee asennuksesta entistäkin helpompaa.

- Helppo ja kätevä hienosäätää sekä pysty että vaakasuunassa.

- Sileät profiilit, joissa ei ole näkyviä ruuveja, on helppo pitää puhtaana

- Nostosaranoiden ansioista vesi pysyy paremmin suihkun sisällä, kun suihkua käytetään. Ovet nousevat avattaessa irti lattiasta.

 

TYYLIKKÄÄT LASIVAIHTOEHDOT

Showerama 10 tarjoaa viisi erilaista lasivaihtoehtoa: kirkas, huurre, puolihuurre sekä kuviolasit Cross ja Mosaic. Lasivaihtoehtoihin ja kokoihin voit tutustua paremmin tuoteosiossa.

 

 

VIIMEISTELE VETIMILLÄ

Vetimet ovat kuin kirsikka kakun päällä. Showerama 10 -malliston vakiovedin on mattahopea nuppi. Muut värit on tilattavissa erikseen. Valittavanasi on mattahopean lisäksi musta tai kiiltävän hopean värinen nuppivedin. Tietyt ovet ovat saatavilla myös tyylikkäillä vedinaukoilla tai täysin ilman vedintä.