GLOW ON IDON UUSI STANDARDI

IDO Glow on uusi wc standardi

Sinä todennäköisesti tunnet perinteiset wc-mallit, kuten IDO Trevin ja IDO Seven D:n. Vuonna 2016 IDO esitteli ensimmäiset huuhtelukauluksettomat IDO Glow wc-istuimet, joissa ei ole huuhtelukaulusta.

Ohessa kerromme 10 hyvää syytä, miksi perinteinen wc-istuin kannattaa vaihtaa uuteen IDO Rimfree wc-istuimeen.

 

Katso Rimfree wc:t tästä

 

 

IDO Glow:n todelliset edut

 

Luotettava huuhtelutoiminto

Kompakti IDO Glow huuhtelumekanismi on monen vuoden tutkimuksen tulos ja sitä on testattu yli 200,000 huuhtelun verran. Kaikki mekaaniset osat on sijoitettu veden pinnan yläpuolelle, eivätkä ne näinollen joudu kosketuksiin kalkkisen veden kanssa. Tämä tekee huuhtelumekanismista erittäin toimivan.

 

Helppo asentaa

Seinä-asennettavissa IDO Glow wc-istuimissa on uniikki ja patentoitu piilokiinnitystekniikka, joka mahdollistaa nopean ja helpon kiinnityksen - jopa yhdeltä henkilöltä.

Molemmat IDO Glow seinä-wc-istuimet; IDO Glow 66 design-malli, sekä perus seinä-wc-malli IDO Glow 65 sisältävät tehokkaan Rimfree -tekniikan. Asenna wc-istuimet yhteensopivan Geberit Duofix -asennuselementin kanssa, ja saat tehokkaan huuhtelun, sekä vettä säästävät ominaisuudet vakiona.

 

 

Helposti säädettävä huuhtelu

IDO Glow wc:issä on vettä säästävä 4:n ja 2:n litran huuhtelu. Se kuluttaa keskimäärin 30% vähemmän vettä, kuin vanhat wc-istuimet. Huuhtelumäärä on helposti säädettävissä 6:n ja 3:n litraan ilman posliinisäiliön poistamista.

Katso miten

 

Joustava vesiliitos 

IDO Glow wc:iden vesiliitäntä on helposti siirrettävissä vasemmalta oikealle. Tämä helpottaa wc-istuimen asennusta kaikissa tilanteissa, kun uusia putkia ei tarvitse asentaa ja asennusta ei tarvitse erikseen suunnitella.

 

Laaja valikoima

IDO Glow tuotevalikoimaan kuuluu laaja kirjo erityylisiä lattia- ja seinä-wc-istuimia, erikokoisia pesualtaita, sekä monipuolinen valikoima allaskaappipaketteja.

Kokoelmasta löytyy sopivat tuotteet jokaiseen projektiin ja kylpyhuoneeseen. Katso viereinen video IDO Glow tuotevalikoimasta:

 

 

 

 

 

Pesualtaat ja allaskaappipaketit

IDO Glow pesuallasvalikoima on kattava ja siihen kuuluu erikokoisia ja -muotoisia pesualtaita. Koot vaihtevat 40 cm:n ja 60 cm:n välillä, jolloin löydät varmasti sopivan pesualtaan eri kohteisiin.

Pieneen kylpyhuoneeseen on joskus haastavaa löytää sopivia kaapistoja, IDO Glow -allaskaappipaketit vastaavat tähän tarpeeseen. Allaskaappipaketit toimitetaan valmiiksi koottuina ja ne ovat helppoja käsitellä ja asentaa. Kalustepaketit ovat saatavilla 3:ssa eri leveydessä ja 2:ssa eri tyylissä ja värissä. Tutustu valikoimaan:

 

Katso koko valikoima