HELPOSTI PUHDISTETTAVA KYLPYHUONE

Helposti puhdistettavan kylpyhuoneen suunnittelu

Kun vietämme enemmän aikaa kodeissamme, puhtaat tilat ja pinnat ovat olleet mielen päällä entistä useammin viime vuosina. Terveellinen kylpyhuoneympäristö on ratkaisevan tärkeä tartuntariskin minimoimiseksi ja perheidemme turvallisuuden ja terveyden pitämiseksi.

Kylpyhuoneesi puhdistamisen tulisi olla helppoa, ja bakteerien ja lian kasvulle tulisi olla mahdollisimman vähän mahdollisuuksia.

Aina wc:n siivouksesta puhtaaseen suihkuympäristöön, tässä on kolme välttämätöntä kylpyhuoneen asennusta, jotka auttavat sinua muuttamaan kylpyhuoneesi puhtaaksi paratiisiksi hetkessä.

Lyhennä kylpyhuoneesi siivousaikaa

Tunnustetaan, että kylpyhuoneen siivous on yleensä yksi niistä tehtävistä, jotka työnnämme tehtäväluettelomme loppuun.

Silti viikoittainen kylpyhuoneen siivousrutiini on avain terveelliseen kylpyhuoneympäristöön - ja niin on myös toimiva ja helposti puhdistettava kylpyhuonekokonaisuus.

Tutki aluksi kylpyhuonetta ja kiinnitä erityistä huomiota kylpyhuoneen ilmeeseen ja pintoihin, kuten wc-istuimeen, kylpyammeeseen, suihkuseiniin, sekä seinien ja lattian laattoihin. Ajattele, kuinka kylpyhuoneesi materiaalit ja pinnat vaikuttavat kylpyhuoneesi puhdistukseen ja siivousrutiiniin.

Yritä kuvitella, mikä sinua eniten häiritsee puhdistaessasi kylpyhuonettasi ja onko mitään, mikä voisi tehdä kylpyhuoneesi siivoamisesta miellyttävämpää.

Riippumatta siitä, onko sinusta wc:n tai kylpyhuoneesi suihkuseinien puhdistaminen hankalinta, haluamme esitellä seuraavat kolme kylpyhuoneen asennusta, jotka varmasti helpottavat elämääsi.

1. Nopea ja helppo wc:n puhdistus

WC pöntön puhdistus sisältää monia vaiheita, kuten wc-kulhosi sisäpuolella olevien tahrojen poistamisesta, aina mikrobien poistamiseen kriittisiltä pinnoilta, sekä lasitettujen pintojen kiiltävän ulkonäön säilyttämiseen.

Voit vähentää wc:n siivoukseen kuluvaa aikaa investoimalla toiminnallisuuksiin, jotka pitävät wc-istuimesi kunnossa monien vuosien ajan.

Rimfree®-tekniikka on yksi viimeisimmistä wc:n innovaatioista, joita löydät moderneista kylpyhuoneista. Se on suunniteltu helpottamaan kylpyhuoneympäristön pitkäaikaista ja hygieenistä ylläpitoa, vähentämällä tehokkaasti tilaa, jossa bakteerit ja lika yleensä piileskelee. Verrattuna muihin wc-istuimiin, Rimfree®-wc:iden muotoilu poistaa piilotetut kulmat, joita on yleensä vaikeinta puhdistaa.

Tämä auttaa havaitsemaan tahrat heti ja tekee wc-istuimen puhdistamisesta entistä helpompaa. Voit lukea lisää Rimfree®-wc:istä ja tekniikasta täältä.

 

2. Pesualtaat on suunniteltu pelkistetyn linjakkaiksi

Oletko koskaan ajatellut, miten pesualtaan muotokieli ja pinnoitus vaikuttavat kylpyhuoneesi siivoukseen?

Pesualtaan tulee olla sekä esteettinen että käytännöllinen. Moderni geometrinen muotoilu etenee neliömäisistä vakiomalleista kohti orgaanisia muotoja - hyvästä syystä: Pyöreiden tai soikean muotoisten pesualtaiden lempeät kaaret eivät ole vain esteettinen valinta, vaan myös takaavat helpotusta kylpyhuoneen siivoukseen.

Kun suunnittelet kylpyhuoneesi puhdistettavuutta, kiinnitä huomiota pesualtaan sisäosaan. Tilava, virtaviivainen muotoilu ja helposti puhdistettava lasite varmistavat toimivan vedenpoiston vähentäen samalla kerrostumien muodostumista kulmiin.

Riippumatta siitä, mihin muotokieleen päädyt, muista linjata kylpyhuoneen yleisilme yhtenäiseksi ja valitse kalusteet muuhun sisustukseen sopivaksi. Täältä löydät vinkit kylpyhuoneen muotoilun suunnittelulle.

Harkitse myös kosketusvapaita ratkaisuja. Kosketusvapaat hanat ja huuhtelupainikkeet eivät ole pelkästään julkisia tiloja varten. Ne lisääntyvät enenevissä määrin myös yksityisissä kylpyhuoneissa parantaen hygieniaa ja helpottavat puhdistusta.

Jos haluat tietää lisää, voit tutustua suosittuihin kosketusvapaisiin Sensor-huuhtelupainikkeisiin täällä.

3. Helposti puhdistettavat kylpyamme ja suihku

 

Ei ole mitään niin miellyttävää kuin puhdas ja kiiltävä suihku, kun kaipaat virkistystä päivääsi. Samaan aikaan kosteuden pitäminen aisoissa voi olla vaikea tehtävä.

Miten siis päästä eroon ylimääräisestä vedestä seinissä ja laatoista suihkun jälkeen? Jotta kylpyhuoneesi suihkun puhdistaminen olisi mahdollisimman helppoa ja sujuvaa, harkitse vanhan suihkuverhon vaihtamista tyylikkäisiin, helposti pyyhittäviin suihkuseiniin ja suihkuoviin.

Helposti pyyhittävät pinnat voivat minimoida laastin, kalkkikiven, bakteerien ja homeen kasvun mahdollisuudet ja samalla luoda terveellisen, tilavan tunnelman kylpyhuoneeseesi.

Varsinkin pienissä kylpyhuoneissa suihkuovet voivat olla todellinen tilaa säästävä, koska ne ovat erikokoisia, jotta ne sopivat täydellisesti kylpyhuoneesi näyttöön, ja ne voidaan taittaa seinää vasten tai työntää sivulle. Tiivistä suihkutila ympäröivän kylpyhuoneen asennuksesta, jotta vesi ei pääse paikkoihin, joihin sen ei pitäisi.

Tarkista suihkuseinän ja ovien profiili ennen päätöksen tekemistä. Karkaistu lasi- ja alumiiniprofiilit voivat muuttaa kylpyasi puhdistamisen nopeaksi ja helpoksi. Lasi on puhdistettavimpien pintojen joukossa ja vaatii yleensä vain hyvän pyyhkimisen vedellä ja lasinpuhdistusaineella.

Tutustu suihkuseiniemme eri muunnelmiin ja materiaaleihin täältä.

Kylpyhuoneesi tulisi olla viihtyisä ja puoleensa vetävä rentouttava tila.

Muutamalla pienellä kylpyhuoneen päivityksellä, voit helpottaa kylpyhuoneen siivoustaakkaa merkittävästi ja luoda perheellesi viihtyisän ja terveellisen kylpyhuoneympäristön hetkessä.

Lue lisää materiaaleista ja niiden ominaisuuksista puhdasta kylpyhuoneympäristöä varten.