Glow on uusi wc-standardi

Laadukkaat wc-istuimet

Korkealaatuiset lattia- ja seinä-wc-mallit IDOlta. Katso video ja näe mitä etuja ja toimintoja IDO Glow tarjoaa sinulle ja asiakkaillesi

 

IDO Glow -wc-sarja

IDO Glow -wc-sarja käsittää laajan valikoiman lattia- ja seinä-wc-istuimia jokaisen tarpeeseen ja rakennukseen, niin uudis- kuin remonttikohteisiin. Kaikki Glow -wc-istuimet ovat huuhtelukauluksettomia Rimfree-wc:itä ja ne on päivitetty uudella täyttö- ja huuhteluventtiilillä - taattua Geberit-tekniikkaa.

 

Vinkit & asennusohjeet

Tarvitsetko apua Glow -wc-istuimen asentamisessa? Olemme koonnet asennusvideomme Youtube -kanavallemme. Katso lyhytvideomme ja näet miten säädetään huuhtelumäärä, vaihdetaan uusi täyttö- ja huuhteluventtiili, vaihdetaan tuloputken suunta ja paljon muuta.

 

WC:n varaosat ja venttiilisarjat

Etsitkö Glow -wc:n varaosia? Teimme varaosien löytämisen helpoksi, ja kokosimme kaikki varaosat varaosasivuillemme täällä.

Löydät uudet IDO-venttiilisarjat Glow- ja Seven D -wc-istuimien varaosista.

 

Kosketusvapaat wc-ratkaisut

Tiesitkö, että IDO tarjoaa myös kosketusvapaan Sensor-huuhtelupainikkeen Glow -wc-istuimiin? Voit joko tilata erillisen Sensor-huuhtelupainikkeen tai valita lattia-wc-istuimen, johon Sensor -toiminto on valmiiksi asennettu.

Sensor-huuhtelupainike on saatavana sekä paristo että verkkovirta -ratkaisuina. Katso hygieeniset sensorilla varustetut wc-istuimet täältä.