näin pidät huolta kylpyhuoneestasi

Suihkun huoltaminen
Suihkussa käynnin jälkeen pyyhi vesi suihkun seiniltä, se helpottaa suihkun ylläpitoa. Puhdista suihku miedolla puhdistusaineella. Älä käytä hankausjauheita,  voimakkaita happoja, ammoniakkia tai klooria, sillä ne voivat vaurioittaa tuotetta.

Rasvan ja saippuan poistoon suosittelemme emäksisiä puhdistusaineita (ph 10–12), kalkki- ja ruostetahroihin hapanta pesuainetta (ph 4–5). Jos suihkualtaasi jostain syystä naarmuuntuu ja menettää väriänsä, sen voi kiillottaa kiillotusaineella ja vahata. Syvempiä naarmuja voi hioa märkähiomapaperilla (karkeus n. 1200).

Suihkualtaissamme on irrotettava etupaneeli, mikä helpottaa siivousta. Lisäksi suihkukaapit on varustettu pyörillä, jotta voit helposti liikutella kaappia, kun haluat puhdistaa lattian sen alta.

Suosittelemme IDO Showerclean -puhdistusaineen  käyttöä suihkujen ja koko kylpyhuoneen puhdistamiseen. Se on helppokäyttöinen tehoaine, jolla poistat kätevästi tahrtat ja kalkkikertymät. Se on myös ympäristöystävällinen tuote, joka ei sisällä fosfaatteja. Saatavana IDO-jälleenmyyjiltä. 

Wc-istuimen puhdistus
Wc-istuimen pinta on helppo pitää puhtaana, säännöllinen puhdistus miedolla pesuaineella riittää. Kulhon pohja, jossa vesi seisoo jatkuvasti, pitää puhdistaa säännöllisesti bakteereja tuhoavalla wc-puhdistusaineella. Vältä voimakasta hankaamista, koska se voi naarmuttaa ja vahingoittaa lasitettua pintaa. Painonapit ovat muovisia, joten älä käytä niiden puhdistukseen voimakkaita pesuaineita.
Joissakin malleissamme on Siflon-päällyste ja ne on merkitty erityisellä Siflon-merkillä. Siflon toimii likaa hylkivästi kuin autovaha, joten tarvitset vain wc-harjan ja vettä hellään puhdistukseen ja lika irtoaa helposti.

Pesualtaasi kunnossapito
Voit puhdistaa posliiniset pesualtaamme, kuten wc-istuimetkin, mietoa pesuainetta käyttäen.

Kylpyammeen puhdistus
Säännöllinen puhdistus oikeanlaisella puhdistusaineella takaa nautinnolliset ja hygieeniset kylvyt ja pidentää ammeen ikää. Materiaalista riippumatta kylpyamme tulee pestä miedolla pesuaineella ja pehmeällä puhdistusliinalla, ettei pinta vaurioidu. Saniteettiakryyliammeiden naarmut voidaan hioa ja kiillottaa.

Mitä tehdä, jos tuote rikkoontuu?
Säilytä aina tuotteen ostokuitti ja tuotteen rikkoutuessa ole yhteydessä jälleemyyjääsi. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 2 vuoden takuu. Suomessa valmistettujen posliinituotteiden takuu on 10 vuotta ja asennettujen huuhtelumekanismien takuu on 5 vuotta. Takuu kattaa suunnitteluvirheet, sekä raaka-aine- ja valmistusvirheet, jotka ilmenevät takuuajan sisällä.

Mistä varaosia?
Kun käytät tuotteitamme oikein ja huollat niitä säännöllisesti, voit nauttia niistä vuosia. Saatavana on laaja valikoima varaosia kaikille tuotteillemme, joita voi hankkia jälleenmyyjiemme kautta. Lisätietoa varaosista löydät asennus- ja huoltoohjeesta, joka on jokaisen tuotteen mukana sekä varaosahinnastostamme nettisivuiltamme.

Kylpyhuoneen turvallisuus
Kylpyhuoneen täytyy ennen kaikkea olla turvallinen. Haluamme tehdä kaikkemme turvataksemme sinun kylpynautintosi. Pyrimme tekemään tuotteita, jotka ovat mahdollisimman turvallisia vesivahingon varalta, vähentävät liukastumisen mahdollisuutta ja ovat sähköturvallisia. Pyrimme myös jatkuvasti kehittämään uusia turvallisempia ratkaisuja. Suosittelemme kuitenkin käyttämään ammattilaisten palveluita kaikissa suurissa kylpyhuoneprojekteissa.

Kotimaisuus
IDO on pohjoismainen kokonaisvaltainen kylpyhuoneratkaisujen toimittaja, jonka juuret ulottuvat 140 vuoden taakse – suomalaiseen Arabian posliinitehtaaseen. Posliinitehtaamme sijaitsee Suomessa, Tammisaaressa ja kylpyhuonekalusteet tuotamme kotimaisella sopimusvalmistajalla.

Ympäristöystävällinen kylpyhuone
Valitsemalla ympäristöystävällisiä materiaaleja ja kalusteita voit luoda tyylikkään ja ekologisen kylpyhuoneen. Suhtaudumme ympäristöön vakavasti, mistä monet ympäristösertifikaattimme viestivät.