Sanitec Group
Sanitec Group
 

IDO Uutiset

 • Päivitetty 31 elokuu 2012, 10:22

  IDO Showerama -sarjaan uusi suihkukaappi 8-5

  Suihkukaappi antaa ripauksen ylellisyyttä

   

   

   

   

   

  Kiinnostus suihkukaappeja kohtaan on nousussa Suomessa. Naapurimaissamme, esimerkiksi Norjassa, niiden suosio on ollut jo vuosia merkittävä. IDO lanseeraa nyt myös Suomessa uutuuden, Showerama 8-5 –suihkukaapin, jonka suunnittelusta vastaa norjalainen Hareide Design.

   

   

   

   

  Showerama 8-5 –suihkukaappi tehostaa kylpyhuoneen tilankäyttöä ja samalla loihtii tilaan myös ripauksen ylellisyyttä. Tilaa lisää esimerkiksi pilarin sisälle piilotettu termostaattihana. Uutuustuote sisältää vakiona aina sadesuihkun ja Oras-sekoittajan.

   

   

  Nykyajan kylpyhuoneissa viihdytään ja rentoudutaan, joten väreillä ja materiaaleilla halutaan vahvistaa valittua sisustuksen linjaa. IDOn Showerama 8-5 –suihkukaappi on räätälöitävissä jokaisen sisustajan toiveiden mukaan: pystypilarin ja helmaprofiilin värivaihtoehtoina ovat valkoinen, musta ja punainen. Seinät saa joko kirkkaina, savun tai huurteen värisinä tai dandelion-kuvioidulla lasilla.

   

   

  Suunnittelun ja siivouksen helppoutta

   

   

  IDO on Pohjoismaiden merkittävin suihkukaappien valmistaja ja tunnettu jämäköistä ja kestävistä kaapeista, joiden viimeistellyn tyylin lisäksi käyttäjiä puhuttelevat helppo asennettavuus, puhtaanapito ja turvallisuus, suojaahan suihkukaappi myös kylpyhuoneen rakenteita kosteudelta.

   

  Suihkukaappi on myös erittäin helppo puhdistaa: altaan alla olevat pyörät helpottavat liikuttamista ja silikonitiivisteiden puuttuminen pyyhkimistä.

   

   

  Tilaa uutissyöte

IDO Club- uutiskirje

Päivitä tietosi uusista tuotteista, tapahtumista, mainos- ja myyntikampanjoista sekä viimeisimmistä trendeistä.
Sanitec
Sanitec
Allia
Allia on Ranskan johtava saniteettikeramiikan, 
kalusteiden ja täydentävien kylpyhuonetuotteiden valmistaja. Allia on tarjonnnut  ammattilaisille sekä kuluttajille ainutlaatuisia kokemuksia hyvin muotoiltujen, käytännöllisten sekä innovatiivisten kylpyhuoneiden muodossa jo vuodesta 1892 lähtien.
Colombo
Budaforilaisella Colombo brändillä on täydellinen saniteettiposliinin tuotantoketju ja se on yksi Itä-Euroopan suurimmista kylpyhuonekeramiikan tuottajista. Nykyään tehdas tuottaa 2,8 miljoonaa kappaletta saniteettituotteita vuodessa.
IDO
IDO Kylpyhuone Oy on suomalainen yritys, jonka juuret ulottuvat yli sadan vuoden taakse Arabian posliinitehtaaseen. Tehdas oli vuosikymmenien ajan ainoa pohjoismainen saniteettiposliinin valmistaja. IDO on  Suomessa johtava saniteettikeramiikassa.
Ifö

Ifö Sanitär on saniteettituotteiden ja keittiön lavuaarien tuottaja numero yksi Pohjoismaiden markkinoilla. Tuotemerkki toimii Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Venäjällä, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Keramag
Keramag Keramische Werke AG on yksi Saksan johtavista saniteettikeramiikan valmistajista yli sadan vuoden kokemuksella.
Tuotevalikoimaan kuuluu kylpyammeet, suihkualtaat ja kylpyhuonekalusteet sekä  mineraalimateriaali Varicor ®:ista valmistetut saniteettituotteet.
KOLO
KOLO mielletään Puolassa modernin kylpyhuoneen edelläkävijäksi niin perheissä, hotelleissa kuin toimistoissakin. Lukuisat palkinnot, mitallit ja markkinaosuus nostavat KOLOn Puolan johtavaksi kylpyhuonevarustealan toimijaksi.
Koralle
Korallen tuottamilla tuotteilla on tyypillistä tuoda markkinoille tuulahdus uutta huippusuunnittelua, innovatiivista teknologiaa sekä korkeaa laatua. Suihkukaapit, höyrysuihkut, suihkupaneelit ja suihkuseinät tuotetaan Vlothossa.
Porsgrund
A/ S Sanitary porcelain perustettiin aloitteesta Porsgrunn Porcelain AS vuonna 1948 Porsgrunnissa.Yhtiö muutti nimensä Porsgrund Bad AS:iksi vuonna 1992 ja tarjoaa kokonaisia kylpyhuoneratkaisuja.
Selles
SELLES on kylpyhuonevalmistaja, joka on erikoistunut keramiikkatuotteisiin.
Pääperiaatteenamme on ylläpitää tuotteissamme vahvaa muotoilua ja edelläkäyvää teknologiaa tarjotaksemme parasta kylpyhuonekokemusta.
Sphinx
BV DE SPHINX MAASTRICHT:in historia vie vuoteen 1834, yli 175 vuoden päähän.Tuotemerkki on hyvin tunnettu kuluttajien keskuudessa ja on ollut vahva tuotemerkki projektimarkkinoilla monia vuosia.
Twyford
Twyford Bathrooms on toiminut tiennäyttäjänä kylpyhuoneiden tuotesuunnittelussa yli 160 vuotta. Kokoelmia on jokaiseen makuun ja budjettiin. Käytännöllisyys ja muotoilu kulkevat käsi kädessä  ja innovaatiot varmistavat, että tuotteet näyttävät hyvältä ja ovat käytettävyydeltään tasokkaita.
Varicor
Yritys tarjoaa merkittävän tuotevalikoiman kiinteää Varicor ® pintamateriaalia ja kasvattaa jatkuvasti myyntiään. Laadukasta materiaalia valmistetaan yli 25 vuoden kokemuksella ja tuotekehitystä tehdään jatkuvast